Принцеса Ан заяви, че отслабването на британската монархия не е

...
Принцеса Ан заяви, че отслабването на британската монархия не е
Коментари Харесай

Очакват ли се промени в монархията на Острова?

Принцеса Ан съобщи, че отслабването на английската монархия не е добра концепция. Това стана в нейно изявление за канадската социална телевизия CBC преди коронацията на брат й този уикенд. Единствената сестра на крал Чарлз III, която постоянно е определяна като най-трудолюбивата кралска персона и която предходната година пое 214 обществени уговорката, изясни, че фамилията към този момент е натоварено.

„ Мисля, че концепцията за отслабената монархия е била казана в един ден, когато в близост е имало още няколко души.

От мястото, на което заставам, не звучи като добра концепция, бих споделила.

Не съм напълно сигурна какво друго можем да създадем “, сподели 72-годишната сестра на новия крал, когато бе запитана за издигнатите оферти за модернизиране на монархията.

 Очакват ли се промени в монархията на Острова? Принцеса Ан

Тя добави, че не чака основни промени във действието на институцията при крал Чарлз III.

„ Е, знаете какво получавате, тъй като той практикува от известно време, и не мисля, че ще се промени “, сподели тя, в изявлението.

„ Знаете, че той е предан на личното си равнище на работа и това ще остане правилно. “

Кралското семейство, сподели тя, ще поддържа Чарлз в ролята му на крал, както е подкрепяло майка им кралица Елизабет II преди гибелта ѝ на 96-годишна възраст през септември 2022 година

Коронацията на Чарлз, на която ще участва канадският министър-председател Джъстин Трюдо, е планувана за събота.

В Канада са планувани няколко събития за отбелязване на началото на ръководството му, в това число музикални осъществявания на коренното население, стартиране на нова марка и 21-оръдейни залпа от хълма на Парламента.

Канадците обаче са спорни, като съгласно неотдавнашно изследване на Ipsos 54% от тях считат, че Канада би трябвало да приключи формалните си връзки с монархията.

Осем от всеки 10 утвърждават кралица Елизабет, само че единствено 56% са уверени, че синът ѝ Чарлз ще се оправи добре като крал.

Принцеса Анна съобщи, че при представянето на изгодите за канадците: „ Бих желала единствено да подчертая, че монархията обезпечава дружно с конституцията известна непоклатимост в дълготраен проект. Това в действителност е много мъчно да се реализира по различен метод. “

Вижте още:

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР