Принцеса Ан гледа репетицията на Royal Edinburgh Military Tattoo и се среща с изпълнители

...
Тя се срещна с много от изпълнителите и групите, след
Коментари Харесай

Тя се срещна с много от изпълнителите и групите, след като репетираха своите съчетания на парада, преминавайки през шоуто, тъй като ще се появи на еспланадата в Единбургския замък .

В края на представлението, юношеската световна шампионка от Highland танцьорката Rosey Watt подари на принцесата, която е патрон на татуировката, цветя, докато организаторите й благодариха за присъствието.

Тазгодишното събитие, което се провежда от петък за 25 концерта през август, ще види оркестъра на военновъздушните сили на САЩ, който ще изпълни за първи път - предоставяйки изображение в свободен стил на „великата песенна книга на Америка“.

Други гостуващи групи включват Стоманеният оркестър на отбранителните сили на Тринидад и Тобаго, който ще изнесе оживено изпълнение на съвременна карибска музика.

RAF е водещата служба на тазгодишната татуировка, която ще включва музика от видеоигри като Battlefield 2, Final Fantasy VII и Dragon Age: Inquisition.

Основното училище Brunstane в Единбург е затворено след открита дупка в детската площадка

Традиционна шотландска музика, включително известния майстор на масовите тръби и барабани, остава централна част от шоуто.

Темата на тазгодишното събитие е „Истории“ с 800 изпълнители от цял ​​свят, които се стремят да пленят фестивалните тълпи .

Майкъл Брейтуейт, творчески директор на татуировката, каза: „Има правилния вид нерви, малко напрежение преди шоу винаги е добро за представяне.

“ Но сега имахме няколко много добри репетиции и всичко изглежда и звучи страхотно.

„Имаме някои нови иновации в шоуто – имаме малко музика за игри с RAF.“

Музиката на видеоигрите е избрана, за да осигури „нещо подходящо за днешните военнослужещи и жени“, каза той, добавяйки: „Игрите са начин за комуникация, а също и начин за разказване на истории и изживяване на истории и ролеви игри."

Прочетете повече:
Очевидната неприязън на принц Уилям към килтовете, отбелязана от кралски наблюдатели - така че какво мислят шотландците?

Както при миналогодишната татуировка, има ще бъде „визуална почит“, за да отбележи войната в Украйна и да покаже подкрепа.

Г-н Брейтуейт каза, че тазгодишното шоу ще бъде „още по-вълнуващо и подобрено“ от миналогодишното, което беше първото след пауза поради пандемията.

Полковник Дон Скофийлд, командир и диригент на Оркестра на военновъздушните сили на САЩ, каза, че е „невероятно специално“ да доведе военния оркестър в Единбург за първи път.

< p>Той каза: „Едно от най-специалните неща за нас е да можем да се срещнем с другите членове на групата и други изпълнители, да научим за тяхната музика, да научим за тяхната култура, да ги опознаем малко.“

Източник: skynews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР