Принцът от Бел Еър беше един от най-популярните сериали през

...
Принцът от Бел Еър беше един от най-популярните сериали през
Коментари Харесай

Спомени от 90-те: Ето как изглеждат днес звездите от Принцът от Бел Еър

" Принцът от Бел Еър " беше един от най-популярните сериали през 90-те години и може би повлия основаването на няколко други сериала на десетилетието, в това число " Мартин " и " Шоуто на Джейми Фокс ". Шоуто се концентрира към Уил (изигран от Уил Смит), младеж, живеещ в Западна Филаделфия, който е заставен от майка си да се реалокира и да живее с богатите си вуйна и чичо в дома им в Бел Еър. " Принцът от Бел Еър " продължи общо шест сезона (и тематичната му ария, изпята от Уил Смит влезе в историята като една от най-добрите), тъй че не е изненада, че сериалът получава осъвременена версия.

" Бел Еър " е спиноф от известния сериал с по-малко комедия и повече дълбочина и драма. Сериалът към момента включва същите герои от истинския сериал, само че ги съживява и прибавя съвременен подтекст към техните истории. С нов актьорски състав и страховит саундтрак, новият сериал към този момент притегля както нова, по този начин и остаряла аудитория.

Премиерата на " Бел Еър " бе на 13 февруари, тъй че няма по-добър миг от в този момент да погледнем обратно към истинския актьорски състав на шоуто и къде се намират те през днешния ден.
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР