Принцът на Уелс присъства на откриването на нов лондонски център

...
Принцът на Уелс присъства на откриването на нов лондонски център
Коментари Харесай

Реакцията на принц Уилям след един дързък мъжки коментар за Кейт Мидълтън

Принцът на Уелс участва на откриването на нов лондонски център за лекуване на рак в четвъртък. Сред хората, с които се срещна Уилям, бе и фамилна двойка, която изрази мнение за брачната половинка му, принцеса Кейт .

Стискайте ръцете на възрастните брачен партньор и брачна половинка, мъжът, който е пациент в заведението, споделя: „ Ти си много висок май? “, на което Уилям дава отговор шеговито, че носи високи токчета.



Във видео, оповестено в The Royal Family Channel в YouTube, брачната половинка на пациента може да бъде чута да хвали Националната здравна работа на страната, преди пациентът да се намеси с думите: „ Виждате ли тези хора тук? Грозни, само че положителни “ . Чувството му за комизъм раздрусва всички в стаята, в това число самия принц.

„ А жена ви не е неприятна “, прибавя след това пациентът. „ Тя е хубава дама. “

Принцът на Уелс се съгласява и се засмива, като показва пациента и се обръща към брачната половинка му с думите: „ Той е приказлив “ . Уилям закачливо прибавя: „ Сестрата ви следи “, и потупва пациента по рамото.

След като му пожелава триумф и приветства изключителния личен състав на здравното заведение, Уилям се извинява. „ Оставам ви всички да продължите лекуването си или ще заставам тук и ще приказвам постоянно “ , споделя той на двойката. „ Много ми беше прелестно да се срещнем. “

Няма спор, че мнението на пациента се споделя от милиони хора по света. В началото на месец юни Уилям и Кейт Мидълтън участваха на кралска женитба. Принцеса на Уелс впечатли с сантиментална визия, носейки дълга розова рокля Elie Saab.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР