Принцът на Уелс прави ежедневни посещения, за да види съпругата

...
Принцът на Уелс прави ежедневни посещения, за да види съпругата
Коментари Харесай

Новата битка на кралското семейство: как се справя Уилям със здравните проблеми на Кейт

Принцът на Уелс прави ежедневни визити, с цел да види брачната половинка си принцеса Кейт , която се възвръща в болница, съгласно нова информация, оповестена от HELLO!

42-годишната принцеса Кейт е отседнала в частната Лондонска клиника, основана в Мерилебоун, откакто претърпя коремна интервенция на 16 януари.

Принц Уилям, който от този момент е понижил работните си задължения, беше забелязан за финален път обществено на 18 януари, докато отиваше сам с колата до болничното заведение в Лондон.

Съобщава се, че трите деца на кралската двойка, принц Джордж, на 10 години, принцеса Шарлот, на 8 години, и петгодишният принц Луи, към момента не са посетили майка си.

Според The Sun децата са прекарали предходната неделя със своите баба и дядо, Майкъл и Карол Мидълтън, в дома им в Беркшир.

Не е изненада, че родителите на Кейт помагат колкото могат в тази обстановка. Любящите баба и дядо на кралските деца живеят в село Бъкълбъри, на към 40 минути път с кола от фамилния дом на семейство Уелс, Аделайд Котидж.

 кейт мидълтън принц уилям Getty

Откакто Кейт беше призната в болница предходната седмица принц Уилям се грижи за децата им в дома им в Уиндзор. Двойката се стреми да подсигурява, че нещата са допустимо най-нормални за децата им в този миг.

41-годишният Уилям без подозрение има поддръжката и на бавачката на децата Мария Тереза Турион Борало, която е учила в влиятелния Норландски лицей в Бат и работи за кралските особи от 2014 година, когато Джордж беше само на осем месеца.

Миналата седмица Бъкингамският замък удостовери, че се чака бъдещата кралица да остане в болница до 14 дни, преди да се върне вкъщи, с цел да продължи възобновяване си.

 уилям кейт хари Getty

Очаква се тя да извършва формалните си задължения едвам след Великден. Принцът на Уелс към този момент също е изчистил дневника си от публични отговорности.

Дворецът отхвърли да потвърди какво тъкмо е лекуването на Кейт, само че удостовери, че положението ѝ не е раково. В изказване дворецът добави: „ Принцесата на Уелс прави оценка интереса, който това изказване ще провокира.Тя се надява, че обществеността ще разбере нейното предпочитание да поддържа колкото е допустимо повече нормалност за децата си и желанието ѝ персоналната ѝ медицинска информация да остане поверителна. "

От двореца оповестиха също, че ще дават настояща информация за напредъка във възобновяване на Нейно кралско височество единствено, " когато има значима нова информация за шерване ". 
 Какво е работила Кейт Мидълтън преди да стане кралска персона?  Какво е работила Кейт Мидълтън преди да стане кралска персона?  Какво е работила Кейт Мидълтън преди да стане кралска персона?  Какво е работила Кейт Мидълтън преди да стане кралска персона?
За още полезнa и любопитна информация, харесайте страницата нa Edna.bg във Facebook , последвайте ни в Instagram , намерете ни в TikTok .
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР