Принцът и принцесата на Уелс споделиха своята коледна картичка, за

...
Принцът и принцесата на Уелс споделиха своята коледна картичка, за
Коментари Харесай

Уилям и Кейт пуснаха слънчева коледна картичка с трите си деца

Принцът и принцесата на Уелс споделиха своята коледна картичка, с цел да отбележат настъпването на празничния сезон, а за изненада на всички фотосът е изработен още през лятото.

Красивата нова фамилна фотография, направена от фотографа Мат Портеус в Норфолк по-рано тази година, демонстрира принц Уилям и Кейт на разходка с децата си, принц Джордж, на 9, принцеса Шарлот, на 7 и 4-годишния принц Луи.
                             

Семейството Уилям и Кейт се сблъска с голям брой промени през последните месеци, те се реалокираха в Adelaide Cottage в Уиндзор от апартамент 1A в двореца Кенсингтън. Така се наложи да изберат и ново учебно заведение за Джордж, Шарлот и Луи. Младите кралски особи в този момент посещават Lambrook, без значение подготвително учебно заведение в Беркшир.

След гибелта на кралицата Уилям и Кейт станаха принц и принцеса на Уелс, като купата взеха и техните деца. Принцът на Уелс към този момент е директен правоприемник на крал Чарлз, до момента в който Джордж, Шарлот и Луи в този момент са надлежно втори, трета и четвърти по линията за наследяването на трона. Семейството евентуално ще се причисли към крал Чарлз и кралицата Камила в Сандрингам за Коледа тази година.
                             

Самите Чарлз и Камила пуснаха своя лична коледна картичка на 11 декември, която демонстрира двойката на Braemar Games през септември.

 
                             

Уилям и Кейт разгласиха своята картичка ден преди премиерата на последните три епизода от скандалната документална поредност “Хари и Меган ” на Нетфликс. В нея двамата хвърлиха нови обвинявания против кралското семейство, част от които към този момент бяха опровергани като погрешни. Въпреки това поредицата хвърли сянка върху Улиям и Кейт, защото семейство Съсекс споделиха, че в английското кралско семейство мъжете се женят не по обич, а с цел да „ попаднат в шаблона “.
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР