Принцът и принцесата на Уелс се опитваха да осигурят на

...
Принцът и принцесата на Уелс се опитваха да осигурят на
Коментари Харесай

Принцеса Шарлот имаше име „некралско“ училище в опит да бъде „нормална“ ученичка

Принцът и принцесата на Уелс се опитваха да обезпечат на децата си допустимо най-нормално детство, като напуснаха кралското трофеи пред портите на учебното заведение.

По време на престоя си в Thomas's Battersea в Южен Лондон, принцеса Шарлот получи различно име, с цел да скрие кралския си статус. Преди това Mirror заяви, че децата на Уелс се третират като всички останали, щом преминат през учебните врати. Това е по този начин, тъй като Кейт и Уилям обезверено желаят децата им да имат по-нормално детство.

Името на принцеса Шарлот е Шарлот Елизабет Даяна, а цялостната й публична купа е Нейно кралско височество принцеса Шарлот от Кеймбридж. Но с цел да се увери, че не се откроява в класните си стаи, младата кралска персона употребява купата на родителите си като фамилно име.

В учебно заведение принцесата ще се споделя Шарлот Кеймбридж, а може би в този момент Шарлот Уелс в новото си учебно заведение, защото купата на родителите й беше изменена. Джордж претърпява същото в своето учебно заведение.

Принцът се споделя Джордж...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР