Принцът и принцесата на Уелс са прекарали голяма част от

...
Принцът и принцесата на Уелс са прекарали голяма част от
Коментари Харесай

Тайният начин на общуване на Кейт Мидълтън и принц Уилям, когато са на публични места

Принцът и принцесата на Уелс са прекарали огромна част от връзката си в ярките светлини на прожекторите, идващи от това, че са старши членове на кралското семейство, и като такива са създали скришен способ за връзка между тях, до момента в който участват на публични задължения, когато доста погледи са вперени в тях, твърди специалист.

Те станаха известни другари, до момента в който учеха в университета Сейнт Андрюс през 2001 година, а двойката стана обществена с романса си три години по-късно и от този момент е подложена на интензивно наблюдаване. Вече женени повече от десетилетие и споделящи три деца, двойката от дълго време споделя персонална бързопис, която им разрешава да израстнат в увереността си, сподели специалистът.

Експертът по езика на тялото - Дарън Стантън - приказва от името на Betfair Casino, изясни, че въпреки да счита, че Кейт се е отпуснала в кралската си роля в този момент, първоначално това беше друга история - което докара до възникването на скришен способ за връзка сред тях.

„ Увереността на...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР