Принцът и принцесата на Уелс са горди собственици на имение

...
Принцът и принцесата на Уелс са горди собственици на имение
Коментари Харесай

Нежелан гост

Принцът и принцесата на Уелс са горди притежатели на имение с 10 спални в Норфолк. И до момента в който е изпълнена с великолепие и въплъщение на първокласен селски живот, наподобява, че кралската резиденция е дом на нежелателен клиент – фантом!

Prince William and Princess Kate's unwanted visitor at country home Anmer Hall revealed
— HELLO! (@hellomag)
Историкът на паранормалните феномени Ричард Феликс разкри: „ Когато принцът и принцесата на Уелс се реалокираха в Анмър Хол, там имаше фантом на католически духовник. Той е живял там и е бил обесен за държавна измяна. Въпреки че е бил екзекутиран в Йорк, по някаква причина, той се е върнал. Те в действителност са чули гласа му и са видели призрака на това, което споделят, че е духовник, да се скита из Анмър Хол. “

Inside Kate Middleton and Prince William's first family home: Anmer Hall in Norfolk is where they're thought to be spending half term with Prince George, Princess Charlotte and Prince Louis -
— BuzzExpress (@BuzzExpres)
Кралската двойка получи обширния парцел в Норфолк през 2011 година като брачен подарък от починалата кралица. Къщата от 18-ти век, ситуирана в имението Сандрингам, претърпя ремонт на стойност £1,5 милиона, в това число прибавяне на зимна градина, пренасочена алея и изцяло освежен интериор благодарение на дизайнера Бен Пентрийт.

Анмър Хол беше дом на Уилям, Кейт, принц Джордж и принцеса Шарлот от 2015 година до 2017 година, само че в този момент служи като тяхна втора къща. Кралските особи се реалокираха за малко в Лондон, където е роден принц Луи, само че от този момент живеят в Уиндзор, където живеят в по-скромна вила.

Семейството постоянно се отдръпва във вилата си в Норфолк по време на учебните ваканции, изключително на Коледа, когато честват с останалите членове на кралското семейство в Сандрингам.

Кралските особи се усещат като вкъщи си в Норфолк и обичат, че могат да се слеят с локалните. Кейт постоянно води децата си да рисуват керамика в магазин за керамика и обичайната сладкарница Mable's Paint Pot.

Вътрешен човек споделя: „ Кейт е постоянна в Mable's Paint Pot, тя постоянно се появява с децата и никой не ѝ обръща внимание. Ето за какво тя толкоз харесва да бъде тук, те считат Норфолк за собствен същински дом и това е по този начин, тъй като всички се отнасят с тях изцяло обикновено и ги оставя да продължат живота си. "

Happy 39th birthday to His Royal Highness The Duke of Cambridge! Seen here with his family at Anmer Hall, photographed by Matt Porteous.
— GREAT Britain and Northern Ireland Campaign (@GREATBritain)
Освен че поддържат локалния бизнес, Уилям и Кейт имат отлично решение да желаят да се възползват оптимално от фантастичните плажове на Норфолк, без да притеглят прекалено много внимание към себе си.

Местен човек разкри: „ Те са били видяни на яхта тъкмо до Холкъм Бийч, това е идеалният метод да могат да се насладят на плажа, само че да са надалеч от тълпите. Холкъм е необикновен – това е плажът от „ Влюбеният Шекспир “ - голям бял пясък с пясъчни дюни и макар че е доста известен, в никакъв случай не се усеща претрупан, защото е толкоз огромен. "
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР