Принцът и принцесата на Уелс имат достъп до едно от

...
Принцът и принцесата на Уелс имат достъп до едно от
Коментари Харесай

В кралските покои: Необичайната спалня на Кейт и Уилям в Кенсингтън

Принцът и принцесата на Уелс имат достъп до едно от най-луксозните жилища в Обединеното кралство - в случай че не и в Европа.

Двойката и децата им, принц Джордж, принцеса Шарлот и принц Луи, отсядат в апартамент 1А в двореца Кенсингтън, който те употребяват като собствен дом в Лондон, когато не са в имението Уиндзор.

Зашеметяващият им апартамент в двореца разполага с най-малко 20 стаи, в това число пет приемни, три наставнически спални и две детски стаи.

Prince William and Kate, Princess of Wales, are said to be glad to be away from the 'fishbowl' of Kensington Palace.
— TheRoyalObserver (@Royal__Observer)
Но съгласно " Hello! " принц Уилям и Кейт вървят против нормата, когато става въпрос за местоположението на някои от спалните им.

Това е по този начин, тъй като проектите на етажите съгласно известията разкриват, че две от основните спални в дома на кралската двойка в действителност се намират на приземния етаж - а не на горните етажи, както множеството други хора. Смята се, че горните етажи се употребяват от техния личен състав.

Личните спални пространства на кралското семейство нормално са недостъпни и в предишното Кейт и Уилям са споделяли единствено дребни елементи от двореца Кенсингтън.

Prince Harry and Meghan Markle will live in the 2-bedroom cottage that Prince William and Kate Middleton once shared
— Conju.re (@conju_re)
Веднъж обаче Кейт и Уилям разкриха, че в дома им има мебели от Ikea по време на посещаване в шведския народен музей за архитектура и дизайн в Стокхолм през 2018 година

Маркус Енгман, началник на отдела за дизайн на компанията, сподели, че те са му споделили, че имат няколко мебели Ikea за принц Джордж и принцеса Шарлот.

Кембриджците обаче не са единствените кралски особи, които живеят в двореца - принц Ричард, братовчед на кралицата и неговата брачна половинка, както и принцът и принцесата на Кент също го назовават собствен дом.

Меган Маркъл и принц Хари също са живели там, в Нотингам Котидж, преди да се реалокират в Уиндзор, а по-късно в Канада и Лос Анджелис.

Prince William and Kate Middleton's New Ten Bedroom Country House " Anmer Hall "
— Houses.com (@housesdotcom)
Докато елементи от двореца Кенсингтън са отворени за обществеността, персоналната жилищна зона на фамилията не е - и там те имат цялостно усамотение.

Кралският създател Кристофър Уоруик споделя: " Апартаментът им има 20 стаи от мазето до тавана, не е дребна къща. Всички тези кралски резиденции в двореца Кенсингтън се назовават жилища, което, несъмнено, кара хората незабавно да си помислят, че това са квартири, както е американският термин за апартамент. Те не са такива. Ако се замислите за Кенсингтън Палас в прочут смисъл, той е издигнат към три двора. Ако един тип си ги визиите като тези прелестни терасовидни къщи от червени тухли. Защото всички те са обединени, само че са обособени къщи ".
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР