Принц Уилям вероятно ще бъде доста объркан“ от внезапното“ приемане

...
Принц Уилям вероятно ще бъде доста объркан“ от внезапното“ приемане
Коментари Харесай

Принц Уилям „объркан от внезапния престой в болницата на Кейт Мидълтън“, твърди експерт

Принц Уилям евентуално ще бъде „ много комплициран “ от „ неочакваното “ приемане на принцесата на Уелс в болница за интервенция, съгласно кралска персона специалист.

Сега Кейт прекара една седмица в болница, до момента в който се възвръща от сполучлива планувана интервенция в Лондонската клиника предишния вторник. Очаква се 42-годишната принцеса да остане там общо сред 10 и 14 дни. За да подкрепи възобновяване на брачната половинка си, както и да се грижи за трите им деца, Уилям също е изчистил дневника си от публични визити и срещи и краткотрайно се отдръпва от кралската си роля.

И говорейки с OK! списание, някогашният кралски сътрудник на BBC Джени Бонд има вяра, че това ще бъде изключително тестване за престолонаследника. Тя изясни: „ Той ще се усеща прочувствен, уплашен и евентуално много комплициран от този неочакван поврат на събитията.

„ Можете да имате всяка привилегия в живота, само че здравето ви е от първостепенно значение и е отвън вашия надзор. Уилям сигурно ще бъде там за децата. Те желаят да запазят...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР