Принц Уилям ще посети Крайстчърч през април, за да почете

...
Принц Уилям ще посети Крайстчърч през април, за да почете
Коментари Харесай

Принц Уилям ще почете паметта на жертвите на атаката в Крайстчърч

Принц Уилям ще посети Крайстчърч през април, с цел да уважи паметта на жертвите от стрелбата в двете джамии, разгласи в сряда министър председателят на Нова Зеландия Джасинда Ардърн. Визитата на принца ще се организира в навечерието на националното поклонение и възпоменание, написа Нова тв.

``
реклама

Ардърн съобщи, че кралската аудиенция идващия месец и службата в памет на жертвите имат за цел да поддържат мюсюлманската общественост след всеобщото ликвидиране в средата на март. Според нея херцогът на Кеймбридж е “готов да покаже поддръжката си за града след тази офанзива ”. Принц Уилям ще съставлява баба си – кралица Елизабет II, която е формалният държавен глава на някогашната английска колония.

“Херцогът ще се срещне със засегнатите от нападението и ще отдаде респект на състраданието и солидарността, които демонстрираха жителите на Нова Зеландия през последните седмици ”, се споделя в изказване на двореца Кенсингтън.

Джасинда Ардърн сподели още, че на събитието се чака да участват представители на 59 страни, в това число австралийският министър председател Скот Морисън.

Принц Уилям към този момент има мощна връзка с Крайстчърч и околния регион Кентърбъри. Той го посети и след разрушителното земетресение от 2011 година, в което са починаха 185 души.

 

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР