Принц Уилям се завърна към кралските задължения - само два

...
Принц Уилям се завърна към кралските задължения - само два
Коментари Харесай

Принц Уилям излиза от прикритието, след като мистериозно се оттегли от мемориала на кръстника

Принц Уилям се завърна към кралските отговорности - единствено два дни откакто се отдръпна от огромно кралско събитие в последния миг, базирайки се на „ персонален въпрос “.

Днес принцът на Уелс посети синагогата Западна мраморна арка в централен Лондон, където беседва с млади посланици на Образователния концерн за Холокоста, които са бранители против омразата и антисемитизма, както и с оживели от Холокоста. Посещението беше вторият ангажимент, в който Уилям научава за човешкото страдалчество, породено от продължаващата война в Близкия изток и последвалия спор в Газа, както и за повишаването на антисемитизма по света.

Във вторник сутринта Уилям трябваше да бъде на възпоменателна работа за починалия гръцки крал Константин, само че мистериозно не участва. Дворецът Кенсингтън не прецизира отсъствието на Уилям, само че се схваща, че това не е обвързвано с продължаващото възобновяване на принцесата на Уелс вкъщи в Уиндзор от коремна интервенция предишния месец. Източник сподели по това време: „ Принц...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР