Принц Уилям разказа в подкаст, записан в полза на психичното

...
Принц Уилям разказа в подкаст, записан в полза на психичното
Коментари Харесай

Принц Уилям: Мама пееше с пълно гърло песните на Тина Търнър

Принц Уилям описа в подкаст, записан в интерес на психологичното здраве, че майка му принцеса Даяна е пеела с цялостно гърло шлагери на Тина Търнър, до момента в който ги е карала с брат му на учебно заведение, заяви Агенция Франс Прес.

Принцеса Даяна обичала да повдига духа им с песента "The Best ". Дори служителят на реда, който ги придружавал, се включвал от време на време.

Веднъж пристигнали пред вратата на учебното заведение, се прибирали към действителността. Сега с музиката той се връща към спомените за майка си.

Принц Уилям описа, че трите му деца също обичат музиката. Те избират "Waka Waka " на Шакира.

"Шарлот тича в кухнята с балетната си рокличка. Тя напълно пощурява, когато Луи я следва и желае да прави същото ", споделя той. "Повечето сутрини Шарлот и Джордж спорят извънредно какво да слушат по пътя ".

В подкаста, приходите от който ще бъдат дарени на благотворителни организации, на които е патрон, принц Уилям споделя също, че принцеса Даяна го е водила в подслон за хора без дом, с цел да му покаже "истинския живот ".

Той признава също, че работата му като водач на хеликоптер за спешна помощ, му се е отразила, тъй като "носел със себе си в къщи контузиите и тъгата на хората ".
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР