Принц Уилям продължава да е доста зает, докато съпругата Кейт

...
Принц Уилям продължава да е доста зает, докато съпругата Кейт
Коментари Харесай

Когато принц Уилям срещне Денерис Таргариен

Принц Уилям продължава да е много ангажиран, до момента в който брачната половинка Кейт Мидълтън и татко му крал Чарлз се възвръщат след здравословни проблеми. Видяхме го самичък на аления килим на премиите БАФТА при започване на седмицата, а преди дни той още веднъж беше в звезда компания.
 Принц Уилям и неговите Earthshot Prize - в Кейптаун през ноември тази година
Соло проектите на принц Уилям

Далечно пътешестване в края на годината

На тържествена гала в Уиндзор принцът на Уелс връчи Ордена на Британската империя на Емилия Кларк и Дженифър Кларк. Актрисата, която стана известна с ролята си на Денерис Таргариен в сериала Game of Thrones, и майка й са основателки на фондацията SameYou.

Благотворителната организация подкрепя хора, претърпели мозъчни контузии. Самата Емилия претърпява два аневризма - през 2011 година и 2013 година Преживяното я кара да основе фондацията, която да дава повече информация за това заболяване.
 Снимка 654744

" От Вестерос до Уиндзор - за мен е същинско наслаждение да връча на и майка й Дженифър с ордена за благотворителната им активност ", се споделя в текста към обява в формалния профил на принц Уилям в Instagram.

Принц Уилям и Кейт Мидълтън признаха преди години, че са огромни почитатели на сериала на НВО Game of Thrones. Те са гледали всичките сезони, до момента в който са похапвали подготвена вечеря, облечени " в комфортните ни облекла ", пишат People.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР