Принц Уилям посети Дядо Коледа, за да му предаде писмо

...
Принц Уилям посети Дядо Коледа, за да му предаде писмо
Коментари Харесай

Целият свят иска да разбере какво пише в това писмо, което принц Уилям даде на Дядо Коледа


Принц Уилям посети Дядо Коледа, с цел да му съобщи писмо от дребния принц Джордж, който му написа какво желае за Коледа. След като двудневното пътешестване на Уилям във Финландия завърши, той се срещна с белобрадия дъртак и му сподели ръкописната записка на сина си, който изиска полицейска кола като подарък, написа metro.co.uk. Вторият по ред на трона извади писмото от джоба на костюма си по време на срещата на коледния пазар в Хелзинки, оповестява Блиц.

Когато го подаде на Дядо Коледа, той сподели: " Видях те и аз трябваше да ти дам това писмо. " Уилям добави, смеейки се: " Той не е написал доста стремежи за подарък, по тази причина мисля, че едно предпочитание евентуално е наред ".  

Дядо Коледа прегледа писмото, което бе попълнено от бъдещия крал. То започваше с напечатани думи: " Скъпи мой Дядо Коледа, тази година бях палав/добър ". Малкият Джордж бе пропуснал да огради дали е бил неприятен или добър и бе написал единствено " полицейска кола " с огромен шрифт. Той също по този начин бе написал името си в края на писмото. Принц Уилям уточни думата " добър " и се застъпи за сина си, казвайки: " Той беше положително момче, доста положително момче. " Дядо Коледа, който по традиция е от Финландия, кимна с глава и още веднъж се усмихна.
 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР