Принц Уилям подкрепя решението на баба си за Камила Принц Уилям

...
Принц Уилям подкрепя решението на баба си за Камила
Принц Уилям
Коментари Харесай

Принц Уилям е „дал благословията си“ Камила да е новата кралица на Великобритания

Принц Уилям поддържа решението на баба си за Камила
Принц Уилям поддържа баба си. Само преди няколко дни Елизабет Втора взе значимо решение и то е да направи Камила (съпругата на принц Чарлз) кралица консорт. Въпреки че принц Уилям не е взел участие в това решение на баба си, той изрично застава зад него.

Източници на вестник „Дейли мейл“ споделят, че връзките сред по-големия наследник на принцеса Даяна и Камила са били доста сложни в самото начало на брака й с Чарлз. Сега обаче Уилям гледа прагматично на ролята на мащехата си в живота на татко му. Той има вяра, че Камила има значимо значение за бъдещето на монархията.

Според различен източник принц Уилям евентуално към този момент е разискал въпроса за Камила и е дал благословията си. Източникът споделя, че в самото начало за по-големия наследник на Даяна е било извънредно мъчно и непрекъснато е имало фамилни кавги поради брака на Чарлз и Камила.

Но това е минало, а херцогът на Кеймбридж е видял, че татко му е благополучен с новата жена до себе си. Уилям не е непосредствен с мащехата си. Но въпреки всичко се схваща с нея, твърди източникът, а и почита мнението на Елизабет Втора.
Бъкингамски дворец
Междувременно стана ясно, че откакто Чарлз стане крал, той ще се реалокира да живее дружно с Камила в Бъкингамския замък, макар появилите се спекулации, че дворецът ще е единствено работен център за кралското семейство.
 Принц Уилям е склонен с решението на Елизабет Втора Камила да стане кралица консорт сн. Инстаграм/ kensingtonroyal
Принц Уилям е склонен с решението на Елизабет Втора Камила да стане кралица консорт сн. Инстаграм/ kensingtonroyal

В момента постройката на двореца се ремонтира. Ремонтът ще бъде заплатен от данъкоплатците. Той ще завърши през 2027-ма година.
Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР