Принц Уилям отпразнува работата на съпругата си с малки деца,

...
Принц Уилям отпразнува работата на съпругата си с малки деца,
Коментари Харесай

Деветте думи на принц Уилям за Кейт Мидълтън разкриват колко много той се нуждае от нея

Принц Уилям отпразнува работата на брачната половинка си с дребни деца, като се причисли към конференция за подкрепяне на премахването на бездомността - единствено часове откакто се появи видео на принцесата от Уелс в Уиндзор по време на възобновяване си от коремна интервенция.

Принцът на Уелс посети през днешния ден Шефийлд като част от амбициозния си план за преустановяване на бездомността, на който беше даден подтик на стойност £1 милион от търговец на дребно „ Направи си самичък “. Излетът идва единствено часове откакто се появиха фрагменти, показващи по какъв начин той и Кейт посещават селскостопански магазин в Уиндзор, което демонстрира, че принцесата наподобява е на път да се възвърне след коремната си интервенция през януари. Във видеото принцесата може да се види със спусната коса, облечена в черно сако и чеп, да беседва с Уилям и да носи огромна бяла чанта.

Днес в Шефилд Уилс, на 41 години, се съгласи да театралничи за селфи с благодетел и поздрави някогашен жестоко латентен човек, който е преобърнал живота му, като го нареч...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР