Принц Уилям отпразнува деня на Свети Дейвид, като отиде в

...
Принц Уилям отпразнува деня на Свети Дейвид, като отиде в
Коментари Харесай

Принц Уилям на кръчма с холивудски ас

Принц Уилям отпразнува деня на Свети Дейвид, като отиде в кръчмата с холивудска звезда, до момента в който брачната половинка му Кейт продължава да се възвръща от интервенция вкъщи.

Уилям пътува самичък до Северен Уелс до град Рексам, където се отбива в пъба The Turf, прочут с това, че е на прага на Wrexham AFC, с цел да чуе за позитивното влияние, което залата и клубът имат върху локалната общественост.

The Turf, който взе участие в хитовото шоу Welcome To Wrexham, е най-старата механа на всеки състезателен стадион по света. Там той се срещна със чиновници, членове на локалната общественост и представители на благотворителни организации, с цел да чуе по какъв начин играе основна роля като център за локалния регион и поддръжката, която дава на локални дела.

Той също по този начин чу за преустройството и историческия напредък на футболния клуб през последните три години след поглъщането от телевизионния артист Роб МакЕлхени, който пиеше халби и се наслаждаваше на пиво с Уилям, и неговия другар от филмовата звезда Райън Рейнолдс, който също не можа да бъде в Рексам през днешния ден. Кралски източник сподели: „ За страдание Райън Рейнолдс инсталира новия филм за Дедпул в Съединени американски щати и за жалост не можа да го направи. Той обаче чака с неспокойствие да види принца по-късно тази година. “

Извън кръчмата Уилям си чатеше и си правеше селфита с доброжелатели, които се бяха появили да го поздравят. Сред тях беше тригодишната Флорънс, която театралничи за фотография с принца дружно с майка си Кейти и татко си Дейвид и даде на Уилям нарцис, преди да го целуне.

По-късно Уилям би трябвало да посети локалното учебно заведение, с цел да взе участие в празненствата за деня на Свети Давид, в това число обичайни уелски фолклорни танци и печене на Bara Brith. Докато е в учебното заведение, той ще чуе и за работата, която учениците правят, с цел да научат за минната злополука в Гресфорд в партньорство със Спасителната станция на миньорите в Рексам.



След това той ще посети Мемориала на бедствието в Gresford Colliery, който уважава едно от най-сериозните бедствия в историята на английския въгледобив, с цел да отдаде респект на 266 мъже, които са изгубили живота си преди 90 години.

Повече от 500 мъже бяха блокирани подземен след детонацията в мината в ранните часове на сутринта, като броят на служащите на площадката беше доста по-голям от нормално, защото доста от тях бяха удвоили промените си, с цел да могат да гледат футболен мач на Рексам по-късно същия ден. На мемориала Уилям ще се срещне с родственици на починалите при бедствието и ще изслуша членовете на комисията, които са били основни в основаването на мемориала и запазването на историята на мината.

Днешното пътешестване до Уелс идва ден откакто Уилям се върна към кралските отговорности - единствено два дни откакто се отдръпна от огромно кралско събитие в последния миг, базирайки се на " персонален въпрос ".

Вчера той посети синагогата Western Marble Arch Synagogue в централен Лондон, където беседва с млади посланици на Образователния концерн за Холокоста, които се застъпват против омразата и антисемитизма, както и с оживели от Холокоста и сподели, че той и брачната половинка му Кейт са загрижени за повишаването на антисемитизма -семитизъм. Посещението беше вторият ангажимент, в който Уилям научава за човешкото страдалчество, породено от продължаващата война в Близкия изток и последвалия спор в Газа, както и за повишаването на антисемитизма по света.

По-рано тази седмица, във вторник сутринта, Уилям трябваше да бъде на възпоменателна работа за починалия гръцки крал Константин, само че мистериозно не участва. Дворецът Кенсингтън не прецизира отсъствието на Уилям, само че се схваща, че това не е обвързвано с продължаващото възобновяване на принцесата на Уелс вкъщи в Уиндзор от коремна интервенция предишния месец. Източник сподели по това време: " Принцесата на Уелс продължава да се оправя добре. "

Източник: Mirror

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР