Принц Уилям отхвърли скандала със снимки, включващ него и съпругата

...
Принц Уилям отхвърли скандала със снимки, включващ него и съпругата
Коментари Харесай

Принц Уилям отхвърли скандала със снимки на Кейт с три показателни сигнала, казва експерт

Принц Уилям отхвърли абсурда със фотоси, включващ него и брачната половинка му принцесата на Уелс, с няколко красноречиви признака на убеденост и престиж, съгласно специалист.

Принцът на Уелс излезе на годишната работа за деня на Британската общественост в Уестминстърското абатство през днешния ден дружно със своите кралски родственици, в това число кралица Камила, принцеса Ан и Едуард и Софи, херцогът и херцогинята на Единбург. Появата му пристигна единствено часове откакто Кейт издаде персонално опрощение след спор за редактиране на фотоси по отношение на фотография на нея и трите й деца, пусната за отбелязване на Деня на майката. Снимката на Кейт и нейните деца, направена от Уилям, беше първата оповестена след коремната интервенция на принцесата и беше пусната от двореца, с цел да означи Деня на майката.

Но няколко от най-големите интернационалните фотоагенции в света обявиха, че оповестената фотография на Кейт и трите й деца е била „ манипулирана “ и издадоха уведомление за ликвидиране и споделиха, че всяка от тях е изтрила изображението от...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР