Принц Уилям обяви датата на завръщането си към публични ангажименти

...
Принц Уилям обяви датата на завръщането си към публични ангажименти
Коментари Харесай

Датата на завръщане на принц Уилям на работа след разкриването на диагнозата рак на Кейт Мидълтън

Принц Уилям разгласи датата на завръщането си към обществени задължения след диагнозата рак на брачната половинка му Кейт.

За последните няколко седмици Уилям прекарва време с принцесата на Уелс и трите им деца принц Джордж, принцеса Шарлот и принц Луис по време на великденските им ваканции от учебно заведение. Празниците пристигнаха незабавно откакто 42-годишната Кейт разкри в прочувствено видео, че е подложена на лекуване от рак.

Въпреки това беше доказано, че той ще се върне към публичните отговорности в четвъртък (18 април), с две визити на организации както в Съри, по този начин и в Западен Лондон. Първото му посещаване ще го накара да посети Surplus to Supper, благотворителна организация за разпределяне на остатък от храна, където ще види по какъв начин остатъкът от храна се събира, преопакова и по-късно се доставя на локалната общественост. След това той ще бъде в юношески център в Западен Лондон, който получава доставки от Surplus to Supper и ще чуе по какъв начин това поддържа младежите.

Последният формален кр...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР