Принц Уилям няма планове да се срещне с брат си

...
Принц Уилям няма планове да се срещне с брат си
Коментари Харесай

Расте напрежението в Бъкингам: Уилям с тежко решение за Хари

Принц Уилям няма проекти да се срещне с брат си – принц Хари, откакто брачният партньор на Меган Маркъл през днешния ден кацна в Обединеното кралство, с цел да бъде до крал Чарлз III, който беше диагностициран с рак, написа Стандарт.

Принцът на Уелс остава концентриран върху това да се грижи за брачната половинка си Кейт, която се възвръща от коремна интервенция и си взе дълга отмора от публичните си отговорности. 41-годишният Уилям би трябвало да се върне към отговорностите си в сряда.

А това, че 39-годишният херцог на Съсекс анулира плануваните си събития, с цел да лети до Лондон и да бъде с татко си, макар проблематичните им връзки, поражда опасения за сериозността на здравето на краля.

Източници, близки до принц Хари, който в този момент живее в Калифорния, настояват, че той въпреки всичко е подготвен да се срещне с принц Уилям.

Кралят персонално се е обадил на двамата си сина, както и на своите братя и сестри, с цел да ги осведоми за диагнозата си, потвърдиха чиновници на двореца. Като се допуска, че Хари се е съгласил да отсрочи прибирането си в Обединеното кралство, до момента в който няма публично известие от Бъкингамския замък, което в действителност беше публикувано в понеделник вечерта.

Източник, непосредствен до Уилям, споделя: „ Основният фокус на принца е върху брачната половинка му, която се възвръща от интервенция, трите им деца и в този момент татко му. Няма безусловно никакви проекти да се вижда с Хари “.

Все още не е ясно дали принц Хари ще отседне в хотел в централен Лондон или ще остане в Уиндзор.

Експертите пък са все по-разтревожени за кралица Камила. Те настояват, че го е посещавала всеки ден, до момента в който той е бил в болница. Според някогашен кралски сътрудник на Би Би Си двойката прекарва сложни дни.

„ Изглеждаше толкоз естествено Камила да остане в болничното заведение през целия ден, до момента в който завърши интервенцията на крал Чарлз III, а когато той стартира да се възвръща, тя да се връща, с цел да вечерят дружно.

Това беше извънредно симпатично, държаха се като естествена двойка. Те са толкоз щастливи, когато дружно и изгубени, когато някой от тях отсъства “, показа Джени Бонд, написа България Он Еър.

„ Дойде с книга, сладко и всевъзможни домашни улеснения, с цел да направи престоя му допустимо най-щастлив “, призна още някогашният кралски сътрудник.

Според Бонд Чарлз няма да забави темпото толкоз рано в своето ръководство, само че Камила ще продължи да му припомня, че не е толкоз млад, колкото си мисли.

Междувременно украинският президент Володимир Зеленски разгласява известие в поддръжка на крал Чарлз в обществените мрежи: „ От името на украинския народ желая да пожелания бързо възобновяване на Негово кралско величество крал Чарлз III. Помним внимание и откровено съчувствие към Украйна и украинците, ценим го високо. Нашите мисли и молебствия са с Ваше Величество “.

А по-рано синът на кралица Елизабет II беше забелязан да напуща лондонската си резиденция Кларънс Хаус с кола, при първата си обществена поява откакто стана ясно, че страда от онкологичното заболяване.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР