Принц Уилям, който преди броени дни се сдоби с второ

...
Принц Уилям, който преди броени дни се сдоби с второ
Коментари Харесай

Принц Уилям разкри какво ще е името на най-новия член на кралското семейство

Принц Уилям, който преди броени дни се снабди с второ момченце, заяви, че бебето има „ мощно име ”. Днес щастливият баща посети Уестминстърско абатство във връзка националния празник на Австралия и Нова Зеландия, оповестява Sky News.

От думите му пред публицисти стана ясно, че името е измислено малко преди раждането и то е доста мощно и почтено за дребния принц.

Принц Уилям заяви още, че брачната половинка му Кейт и бебето се усещат добре, спят доста и възвръщат силите си. А по-големите му деца – принц Джордж и принцеса Шарлот, приели с любознание най-новия член на фамилията.

Припомняме, че херцогинята на Кембридж Кейт Мидълтън влезе в болница с родилни болки при започване на седмицата. Точно в 11:01 часа от двореца оповестиха за раждането на новото кралско бебе. Момченцето тежки над 3,8 кг.

В класацията на имената за най-новия член на кралското семейство към този момент първото място държи името Артър, следвано от Джеймс. Според залозите възможностите детето да се споделя Филип или Албърт са равни. Най-ниско в класациите стои името Пиърс.

Превод: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР