Принц Уилям, който посети център за ваксинации в Норфолк, заяви,

...
Принц Уилям, който посети център за ваксинации в Норфолк, заяви,
Коментари Харесай

Принц Уилям казва, че дядо му принц Филип се чувства по-добре

Принц Уилям, който посети център за имунизации в Норфолк, съобщи, че дядо му Филип и брачен партньор на кралица Елизабет II, херцогът на Единбург, който е признат в болничното заведение предходната седмица, се усеща добре и че лекарите се грижат добре за него, оповестява BBC.
Подробностите за заболяването му не са разкрити, само че в публично изказване от Бъкингамския замък се споделя, че брачният партньор на кралицата е приет в болница с превантивна цел и това не е обвързвано с ковид, написа БГНЕС.
 Принц Филип е признат в болница Принц Филип е признат в болница
Принц Филип е признат в болница във вторник вечерта " като защитна мярка ", откакто се е почувствал зле. Това оповестиха от пресслужбата...
В петък Бъкингамският замък също разгласи, че принц Филип евентуално ще остане в болничното заведение още една седмица. В събота синът му, принца на Уелс Чарлз, го посети там.
Според по-ранна информация на доверени лица на кралското семейство, принц Филип, който би трябвало да навърши 100 години през юни, самичък е дошъл в частната лондонска клиника " крал Едуард VII " за превантивни процедури. Той направил това по гледище на лекуващия го доктор, защото през последните дни не се чувствал добре.
През януари принц Филип и Елизабет II получиха подобаващи за възрастта си ваксини против ковид.
Принц Уилям е запитан за здравето на дядо му по време на визитата в центъра за имунизация в Норфолк, ситуиран наоколо до резиденция Enmer Hall, където херцогът и херцогинята на Кеймбридж прекарват времето с децата си по време на локдауна.
 Ваксинираха Кралица Елизабет II и принц Филип против ковид Ваксинираха Кралица Елизабет II и принц Филип против ковид
Британската кралица Елизабет Втора и брачният партньор ѝ, херцогът на Единбург Филип, бяха имунизирани против COVID-19, заяви Бъкингамският двор...
Наскоро някои високопоставени членове на кралското семейство се върнаха към своите публични функционалности. Миналия четвъртък, да вземем за пример, кралицата присъди рицарско звание на един от своите помощници на частна гала в Уиндзор, съобразявайки се със общественото разграничаване.
През декември 2019 година херцогът беше признат в същата болница, също като защитна мярка за лекуване на " хронично заболяване ". След това беше изписан в навечерието на Коледа.
През 2011 година херцогът на Единбург е приет в болница с коронарна непълнота, през 2012 година с зараза на пикочния мехур, а през 2013 година е подложен на диагностична коремна лапароскопия.

Още от ШОУБИЗНЕС:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР