Принц Уилям изрази подкрепата си за опечалените от самоубийство в

...
Принц Уилям изрази подкрепата си за опечалените от самоубийство в
Коментари Харесай

Трогателно съобщение от седем думи на принц Уилям, преди да се върне на работа след новините за рака на Кейт

Принц Уилям изрази поддръжката си за опечалените от самоубийство в общността на въоръжените сили, като издаде прочувствено известие.

Престолонаследникът им сподели „ Моля, знайте, че не сте сами “ в писмен увод към поредност от управления за военни ветерани и техните близки, оповестени от Suicide Bereavement UK в сряда. Принцът разказа по какъв начин той и принцесата на Уелс са се срещнали с доста опечалени фамилии през годините и са разбрали „ силата, която идва от шерването на прекарвания “.

Той сподели, че е „ от значително значение гласовете на опечалените от самоубийство да бъдат чути “ и добави: „ Няма ограничаване във времето за обработка на скръбта, само че Катрин и аз сме се срещали с доста опечалени фамилии през годините и познайте силата, която идва от шерването на опит, даже при най-трагичните условия. "

Съобщението идва преди Уилям да се завърне към формалните отговорности на следващия ден (четвъртък) с посещаване на благотворителна организация за разпределение на остатък от...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР