Принц Уилям и принц Хари ще подкрепят обща кауза -

...
Принц Уилям и принц Хари ще подкрепят обща кауза -
Коментари Харесай

Уилям и Хари ще се появят поотделно на събитие, посветено на принцеса Даяна

Принц Уилям и принц Хари ще поддържат обща идея - ще похвалят младежите, които са създали освен това в името на починалата им майка принцеса Даяна. Но отчуждените принцове ще се появят поотделно на събитието за премиите " Даяна " в Лондон в четвъртък вечер.

41-годишният принц на Уелс ще произнесе тирада и ще връчи награди на младежи по време на събитието, до момента в който 39-годишният Хари ще беседва с отличените по-късно на видео среща.

Prince William and Prince Harry to Appear Separately at Event in Late Mother Princess Diana’s Name
— People (@people)
На блестящото събитие в лондонския Музей на науката премията " Даяна " - единствената благотворителна организация, която носи нейното име - трансформира 20 младите хора в носители на премията " Наследство ". Наградата отбелязва 25-ата годишнина на благотворителната организация.

Наградата " Даяна " е основана две години след гибелта на Даяна в автомобилна злополука през 1997 година Уилям ще участва независимо на събитието на фона на продължаващото възобновяване на брачната половинка му Кейт Мидълтън след плануваната ѝ коремна интервенция на 16 януари.

По-късно, откакто главното събитие завърши, Хари ще беседва с младежите от вкъщи си в Калифорния. " Предвидено е той да беседва с наградените на практика същата вечер на премиите, с цел да отпразнува техните достижения ".

Миналата година братята също взеха присъединяване в събитието в чест на младежите, избрани за премията " Даяна ". Хари участва на събитието и взе присъединяване в полемика в Лос Анджелис, а Уилям записа видеопослание.

Prince Harry set to attend Diana Legacy Awards event — but only after Prince William has left
— New York Post (@nypost)
" Това, което ги сплотява, е смелостта, състраданието и непрестанната им отдаденост да усъвършенстват живота на другите " , сподели тогава Уилям. " Днес ние признаваме силата на всички младежи - силата да оспорват статуквото, да се опълчват на несправедливостта и да въодушевяват значима смяна. "

Prince Harry and Prince William will make appearances Thursday at a memorial event for Princess Diana—but in a graphic illustration of William’s anger at his brother, Harry will join the event remotely only after William has physically left.
— The Daily Beast (@thedailybeast)
В четвъртък вечерта Уилям " ще се срещне с основни чиновници и поддръжници на премията " Даяна ", преди да се причисли към церемонията, на която ще чуе за работата на наградените, ще произнесе къса тирада и ще връчи премиите " Наследство " на тазгодишните спечелили " , оповестиха от офиса му в двореца Кенсингтън.

Тазгодишните носители на премиите за завещание са от целия свят, в това число от Съединени американски щати, Австралия, Бангладеш, Каймановите острови, Индия, Индонезия, Ямайка, Нигерия, Оман, Пакистан, Румъния, ОАЕ и Англия.

Дворецът добави, че премията " отбелязва достиженията на 20 изключителни млади водачи, които въодушевяват идващото потомство да последва стъпките на Даяна, принцесата на Уелс, и да направи позитивна смяна в света " .

Това се случва след седмица на тествания за 42-годишния Уилям и брачната половинка му Кейт, които в понеделник сервираха извинения след публикуването на фотографията за Деня на майката, която беше изтеглена от голям брой новинарски организации заради подозрения за операция. Часове по-късно тя беше снимана на задната седалка на автомобил с принц Уилям да напуща замъка Уиндзор.

" Подобно на доста фенове фотографи, от време на време опитвам с редактирането , написа Кейт в обява, споделена в X (бивш Twitter). " Исках да изразя извиненията си за объркването, което провокира фамилната фотография, която споделихме през вчерашния ден. Надявам се, че всички празнуващи са имали доста благополучен Ден на майката " .

*Видеото е архивно

Не пропускайте най-важните вести - последвайте ни в 
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР