Принц Уилям и Кейт Мидълтън ще направят първото си посещение

...
Принц Уилям и Кейт Мидълтън ще направят първото си посещение
Коментари Харесай

Кейт и Уилям отиват на гости на Меган и Хари!

Принц Уилям и Кейт Мидълтън ще създадат първото си посещаване в Америка от цели 8 години насам.

Кралската двойка ще отлети за Съединени американски щати, където към този момент две години живеят принц Хари и Меган Маркъл. През декември херцогът и херцогинята на Кеймбридж ще участват на премиите Earthshot Prize. Новината бе обявена от самия Уилям в Instagram.

Наградите Earthshot са персонален план на принц Уилям в съдействие със сър Дейвид Атънбъро - известен английски естественик и популяризатор на естествознанието. Инициативата бе проведена за първи път през 2020-а година, а бъдещият крал на Англия даде обещание тя да се организира годишно, като през актуалната година ще се състои в Бостън.

Идеята на премиите Earthshot Prize е да отбележат достиженията на разнообразни изобретатели и организации, които са основали практични решения на проблеми, провокирани от измененията в климата.

Наименованието на премиите е въодушевено от плана Moonshot на президента Джон Кенеди, чиято цел бе човек да стъпи за първи път на Луната. Идеята на принц Уилям е, че е време да спасим планетата, която обитаваме.

Последната аудиенция на Уилям и Кейт в Америка бе през декември 2014-а година, когато двамата посетиха Ню Йорк, с цел да участват на разнообразни дипломатически събития. Тогава двамата отделиха време, с цел да посетят баскетболен мач, на който се срещнаха с Леброн Джеймс. Легендарният баскетболист даже им подари мини тениска за принц Джордж, който към този момент е на 8 години. След това херцогът и херцогинята на Кеймбридж се снабдиха с още две деца - принцеса Шарлот на 7 и принц Луи, който е на 4.



В известието не се загатва дали принц Хари и Меган Маркъл ще бъдат поканени на премиите Earthshot, само че поради охладнелите връзки сред двамата принцове, е малко евентуално това да се случи.
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР