Принц Уилям и Кейт Мидълтън бяха заети с отбелязването на

...
Принц Уилям и Кейт Мидълтън бяха заети с отбелязването на
Коментари Харесай

Зимната визия на Кейт Мидълтън, в която се влюбихме, и какво се случва когато не я нарекат Нейно Височество

Принц Уилям и Кейт Мидълтън бяха заети с отбелязването на Деня на Свети Давид в Уелс през днешния ден.

Херцогът и херцогинята на Кеймбридж означиха празника, който се чества в чест на светеца настойник на страната, като посетиха уелските градове Абъргавени и Бленавон.

Първо в програмата си двойката се отби в Пант Фарм - плантация за кози, която от 20 години доставя мляко на локален производител на сирене. Там те се срещнаха с фермерите Гари и Джес Йоманс, с цел да обсъдят провокациите и опциите, пред които е изправен земеделският бранш сега. Срещнаха се и с други представители на сектора, с цел да научат по какъв начин селското стопанство е в основата на локалната стопанска система.

За визитата Кейт носеше горскозелено яке Seeland Woodcock навън, черни тесни дънки, алена кашмирена кратунка от Pickett London и чифт кафяви Blundstones. Уилям също носеше зелено палто и чифт черни панталони.

 кейт уилям Getty

След това двойката се насочи към пазара в Абъргавени, където беше посрещната от тълпи доброжелатели.

Херцогът и херцогинята посетиха щанда за сирене на Ники Хъртс на пазара в Абъргавени, където продавачът се обърна към кралските особи с "Кейт " и "Уил ". Правилният метод да се обръщате към член на кралското семейство е първо да го наречете "Ваше кралско височество " и по-късно да употребявате надлежно "сър " или "мадам ". Г-жа Хърст обаче съобщи, че Кембридж не са се тормозили от неофициалното послание.

Тя споделя: "Те са прелестни. Не бях сигурна какви ще бъдат и по какъв начин да ги назовавам във връзка с купите им. Нарекох ги "Кейт " и "Уил " и те бяха в действителност непринудени ".

 кейт уилям Getty

Херцогинята смени оборудването си за разходка навън с различен отбор в горскозелено, като този път носеше дълго палто и ролка, съпроводени от главен пласт черни прилепнали дънки и чифт черни велурени ботуши до глезена. Междувременно Уилям се преоблече в тъмносиньо палто и светлосиня блуза с копчета.

След това двамата се насочиха към Blaenavon Hwb - публичен юношески център, който поддържа повече от 600 локални поданици. Там херцогът и херцогинята на Кеймбридж изслушаха младежи от центъра, които описаха за икономическите компликации, с които се бори градът им през последните три десетилетия. Освен това те се срещнаха с млади посланици от програмата "Младежки посланици на международното завещание ", която работи за овластяване на младите посредством културно обучение и семинари.

 кейт уилям Getty

Накрая двамата уважиха платинения празник на кралица Елизабет, като засадиха дърво в Бленавон като част от "Зеленият балдахин на кралицата " - нова самодейност за засаждане, която приканва хората в Обединеното кралство да "засадят дърво за юбилея ".

 кейт уилям Getty

Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР