Принц Уилям е изкарал триседмична практика в британските служби за

...
Принц Уилям е изкарал триседмична практика в британските служби за
Коментари Харесай

Принц Уилям е изкарал практика в британските служби за сигурност и шпионаж

Принц Уилям е изкарал триседмична процедура в английските служби за сигурност и шпионаж и като предстоящ монарх се е срещнал в детайли с работата им и рисковете за страната, оповестява Българска национална телевизия.

``
реклама
В Ми-5, Ми-6 и Правителствения център за връзки за електронно следене е цялостно с елементарни хора, които правят страхотна работа за нашата сигурност, съобщи принцът.
До през вчерашния ден той е прекарал по една седмица във всяка от трите централи. Шефът на отдела за битка с тероризма на Правителствения център за връзки сподели, че стажантът е работил доста старателно, следил е по какъв начин екипите вършат разбор на разследващи данни и организират следствия.

Дължим на хората от разследващите организации голяма признателност за сложната и рискова работа, която правят, съобщи принц Уилям.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР