Принц Луи – третото дете на принц Уилям и съпругата

...
Принц Луи – третото дете на принц Уилям и съпругата
Коментари Харесай

Кралица Елизабет II пропусна кръщенето на принц Луи

Принц Луи третото дете на принц Уилям и брачната половинка му Кейт, бе кръстен в границите на частна гала в двореца " Сейнт Джеймс " в Лондон, съобщи Франс прес. Кралица Елизабет II не участва на церемонията.

92-годишната кралица и брачният партньор ѝ, 97-годишният принц Филип участваха на кръщенетата на принц Джордж и принцеса Шарлот – брата и сестрата на принц Луи, който е пети подред в наследяването на престола.

Снимка: EPA

Отсъствието на кралицата и брачна половинка ѝ от днешната гала не се дължи на здравословни проблеми - те се връщаха в Лондон след пребиваването си в имението Сандрингам в Източна Англия.

Кръщенето бе осъществено от архиепископа на Кентърбъри Джъстин Уелби в наличието на членове на кралското семейство и близки другари на двамата родители.

Снимка: EPA

Сред присъстващите бяха дядото на бебето, принц Чарлз, и брачната половинка му Камила, чичото на Луи, принц Хари и брачната половинка му Меган, както и фамилията на Кейт Мидълтън – брачната половинка на принц Уилям и майка на Луи.

Снимка: Reuters

Имената на шестимата кръстници, които са другари или членове на фамилиите на двамата родители, бяха оповестени преди церемонията.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР