Принц Хари заявява в интервю за вестник Дейли телеграф, че

...
Принц Хари заявява в интервю за вестник Дейли телеграф, че
Коментари Харесай

Принц Хари: В мемоарите пропуснах неща, за които баща ми и брат ми никога няма да ми простят

Принц Хари декларира в изявление за вестник " Дейли телеграф ", че има задоволително материал да напише две книги и че не е присъединил в записките си някои неща, тъй като татко му и брат му в никакъв случай няма да му простят това, съобщи БНР.

Херцогът на Съсекс показва, че " просто не желае светът да узнае някои неща ". Освен това той желае кралското семейство да се извини на брачната половинка му Меган.

Излязлата от щемпел във вторник книга " Резервен " се трансформира в най-бързо продаваната нехудожествена книга за всички времена във Англия.

Книгата от 400 страници е цялостна с недоволства против кралското семейство, както персонални моменти от живота на принца, като огромната контузия от гибелта на майка му принцеса Даяна, битката му с психологични проблеми, изолираният метод на живот преди да срещне Меган и разпадането на връзките в кралското семейство.

Принц Хари акцентира, че черновата на книгата е била повече от 800 страници и доста неща съзнателно не са включени в оригинала.

Бъкингамският замък и дворецът Кенсингтън споделиха, че няма да разясняват наличието на книгата.

В изявлението за " Дейли телеграф " Хари споделя, че " не желае да срине монархията, а по-скоро да избави членовете ѝ от самите тях ".

Херцогът на Съсекс декларира, че " в случай че хората бяха слушали ", когато за първи път е приказвал за терзанията си, той и брачната половинка му е нямало да имат раздор със фамилията му.

" Това е най-тъжната част – всичко беше толкоз предотвратимо ", прибавя Хари./Факти.бг

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР