Принц Хари заяви в интервю по британския телевизионен канал Ай

...
Принц Хари заяви в интервю по британския телевизионен канал Ай
Коментари Харесай

Принц Хари: Меган от ден 1 не се разбира с Уилям и Кейт! Кралското семейство е сключило сделка с дявола

Принц Хари съобщи в изявление по английския ефирен канал Ай Ти Ви, че с мемоарната си книга няма никакво желание да наранява татко си Чарлз или брат си Уилям, само че упрекна членове на кралското семейство, че са „ сключили договорка с дявола “ в връзките им с таблоидната преса и призна, че още от началото брачната половинка му Меган не се е разбирала с Уилям и Кейт. Книгата със заглавие Spare ( “Резервен “) излиза от щемпел във Англия във вторник.

Запитан още първоначално за какво е написал тази книга Хари отговори:

„ Защото желая да бъде чута моята версия на събитията “. Той не желае повече да мълчи, тъй като „ мълчанието разрешава на насилника да злоупотребява “, както се изрази. Херцогът на Съсекс посочи, че обича татко си, брат си и фамилията си и няма никакво желание да им навреди с тази книга, само че през годините за него са били написани и казани доста неистини. И че източник на тези неистини е кралското семейство, което е подавало информация на таблоидите. Той още веднъж приказва за случая с брат му Уилям, който го е нападнал физически по време на спор за Меган. Хари сподели, че Уилям в никакъв случай не се е опитвал да го разубеждава да не се дами за Меган, само че е изразявал угриженост и го е предупреждавал, че това ще му донесе неприятности.

Враждебната преса, по думите на Хари, бързо е трансформирала събитията в кралското семейство в „ Меган против Кейт “. В изявлението Хари загатна и за дълбоката контузия, която оставя в душите на него и брат му гибелта на принцеса Даяна. Той означи, че не вижда смисъл да бъде възобновено следствието на случая, само че сложи под подозрение формалните изводи за събитията в трагичната нощ.

Хари има вяра на 100%, че е допустимо помиряване с татко му Чарлз и брат му Уилям, само че изрази страдание, че макар неговите старания през последните години няма ответна реакция. Той сподели, че е благополучен със своята брачна половинка и двете му прелестни деца, а негов приоритет е сигурността на фамилията му.

От Бъкингамския замък и двореца Кенсингтън бяха декларирали авансово, че няма да разясняват наличието на книгата.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР