Принц Хари замина за Обединеното кралство, за да бъде до

...
Принц Хари замина за Обединеното кралство, за да бъде до
Коментари Харесай

Принц Хари ще пристигне в Обединеното кралство днес без Меган Маркъл, тъй като той бърза да бъде до крал Чарлз на фона на битката с рака

Принц Хари отпътува за Обединеното кралство, с цел да бъде до татко си, крал Чарлз III след рака на ръководещия монарх известие за диагноза.

Херцогът на Съсекс беше забелязан да стопира до частен терминал на интернационалното летище в Лос Анджелис в понеделник следобяд в черния си Range Rover, следван от екипа си по сигурността, съгласно фотоси, получени от The Sun.

Очаква се 39-годишният Хари, който пътува без брачната половинка си Меган Маркъл, да прекоси езерото по-късно този следобяд и да се събере още веднъж с Чарлз, 75-годишен, допустимо най-скоро.

Page Six извънредно заяви в понеделник, че кралският отстъпник възнамерява да посети татко си, откакто Бъкингамският замък разкри борбата на Чарлз с рака.

Екипът на херцога и херцогинята на Съсекс в допълнение ни удостовери, че Хари към този момент е разговарял с краля след диагнозата му и показа, че 42-годишният ученик „ Suits “ ще остане вкъщи в Монтесито, Калифорния, с двете си деца: Принц Арчи, 4, и принцеса Лилибет, 2.

Ракът на...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР