Принц Хари закъснял за първата си среща с Меган Маркъл

...
Принц Хари закъснял за първата си среща с Меган Маркъл
Коментари Харесай

Меган Маркъл за първата среща с принц Хари: Няма да чакам

Принц Хари просрочен за първата си среща с Меган Маркъл и тя съвсем щяла да си тръгне, без да го изчака. Това стана ясно от документалната поредност " Хари и Меган ", пусната в платформата на Netflix, написа iWoman.

Хари и Меган се срещат в обществените мрежи, разменят си телефонни номера и беседват доста, само че се срещат няколко седмици по-късно, когато Меган пътува за Лондон.  Според нея тя идва в ресторанта в уречения час, а Хари дълго време не се появява. " Той единствено изпращаше известия. " Заседнал съм в запушване, доста скърбя. Тогава не го познавах и си помислих: " Добре, тогава? Това не е методът, по който ще стоят нещата. Няма да седнал съм тук и да очаквам... " - спомня си тя.

Заради закъснението Меган Маркъл считала, че принц Хари има прекомерно високо мнение за себе си.  " Това въобще не ме интересуваше ", изяснява тя. Междувременно Хари в действителност бързал и бил обезпокоен. " И тогава влязох в ресторанта, целият потен и почервенял ", спомня си той. Според тях останалата част от срещата е минала безпрепятствено.
 


Първите епизоди на документалната поредност " Хари и Меган " бяха пуснати във видео услугата Netflix на 8 декември. Двамата описват за срещите си, за връзките на американската актриса с кралското семейство и пресата след годежа, както и за детството и младостта на двамата.

Поредицата, в която са демонстрират непубликувани досега видео и фотографски фрагменти, е задържала феновете на стрийминг платформата пред екраните повече време от всеки различен документален сериал през първата си седмица, заяви компанията, представена от " Ройтерс ".

Първите три епизода на поредицата са отчели 81,55 милиона зрителски часа от стартирането им предишния четвъртък, като над 28 милиона семейства са гледали най-малко част от продукцията.

Втората " порция " епизоди следва да бъде пусната в четвъртък тази седмица.
 
Създател на поредицата е американската режисьорка на документални филми Лиз Гарбъс, която е номинирана два пъти за " Оскар ". Според " Дейли мейл " Хари и Меган могат да получат до 100 милиона $ за присъединяване си в епизодите.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР