Принц Хари твърди, че принц Уилям го е предупредил да

...
Принц Хари твърди, че принц Уилям го е предупредил да
Коментари Харесай

Принц Уилям предупредил Хари да не предлага на Меган

Принц Хари твърди, че принц Уилям го е предизвестил да не предлага брак на Меган Маркъл от боязън, че връзката на двойката се развива „ прекомерно бързо “. 

В своите нови записки „ Spare “ той изяснява, че Уилям отхвърли концепцията Хари и Маркъл да „ станат четворка “ с него и Кейт, тъй като тя в последна сметка е „ американска актриса “, написа pagesix.com.



И въпреки всичко, когато връзките сред херцогът и херцогинята на Съсекс стават по-сериозни, Хари споделя на Уилям, че усеща, че починалата им майка Даяна му е помогнала да „ откри “ актрисата от „ Костюмари “ – което не се харесва по никакъв начин на принца на Уелс. 

Въпреки " препоръките " на Уилям, двойката се сгоди през 2017 година - малко повече от година от връзката им. Все отново процесът на обмисляне на сватбата разедини още повече братята.



Що се отнася до избора на място, Уилям отхвърли концепцията Хари и Маркъл да се оженят в Уестминстърското абатство, където той и Мидълтън се бяха оженили преди седем години. 

Той също по този начин не пожела двойката да избере Сейнт Полс – където принцеса Даяна и крал Чарлз са се оженили през 1981 година – тъй като явно е „ прекомерно грандиозно “ за сватбата им.

Докато сватбата провокира напрежение сред братята, връзките на Мидълтън и Маркъл също се утежняват почти по същото време. 

Двете дами влязоха в спор за роклите на шаферките за огромния ден на семейство Съсекс - по-специално във връзка с роклята на принцеса Шарлот.

Според Хари, принцесата на Уелс е изпратила известие на Маркъл единствено дни преди сватбата им за „ проблем “ с прилягането на роклята на щерка й. Мидълтън споделила на актрисата, че Шарлот, която в този момент е на 7 години, „ избухнала в сълзи “, когато пробвала роклята, тъй като била „ прекомерно огромна, дълга и торбеста “ и трябвало да бъде напълно модифицирана.

След като Мидълтън най-сетне се съгласява да докара Шарлот в двореца, с цел да получи промени, двете дами влизат в развълнуван спор, който разстройва Маркъл до сълзи. Въпреки, че оправят бързо връзките си, не се знае какво ще последва след излизането на записките на Хари на 10 януари.

Превод: GlasNews.bg

 

 
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР