Принц Хари смята, че вместо хората да се фокусират върху

...
Принц Хари смята, че вместо хората да се фокусират върху
Коментари Харесай

Принц Хари казва, че „критиците трябва да се фокусират върху здравето на краля“ на фона на последния спор за кралските титли

Принц Хари счита, че вместо хората да се концентрират върху обстоятелството, че той и брачната половинка му Меган Маркъл са употребявали своите кралски трофеи на новия си уеб страница, Sussex.com, хората вместо това би трябвало да се съсредоточат върху болното здраве на краля.

Тази седмица той и Меган бяха подложени на рецензии, откакто се нарекоха като херцог и херцогиня на Съсекс в новия уебсайт, който размени към този момент несъществуващия SussexRoyals.com.

Някои критици считат, че е фукане да не престават да употребяват купите, макар че и двамата се отдръпнаха от старши кралски членове през януари 2020 година Двойката също реши да включи палтото си от оръжия на уеб страницата, което повдигна вежди.

Имената на децата им в уеб страницата също „ изненадаха “ някои, като Арчи, четири години, и Лилибет две, одобриха фамилното име Съсекс, след коронацията на техния дядо, крал Чарлз III, като уебсайтът се отразява като подобен.

Те също се назовават ​​„ Принц “ и „ Принцеса “ на уеб страницата в ход, който изненада някои. Но Хари и Меган,...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР