Принц Хари се завръща във Великобритания, но без съпругата си

...
Принц Хари се завръща във Великобритания, но без съпругата си
Коментари Харесай

Принц Хари се завръща във Великобритания, но без Меган и децата

Принц Хари се завръща във Англия, само че без брачната половинка си Меган. Той ще бъде в Обединеното кралство за гала по връчване на благотворителни награди единствено ден преди да се навърши една година от гибелта на кралицата. Принцът ще посети Лондон, с цел да участва на събитие на благотворителната организация WellChild, която отбелязва достиженията и устойчивостта на тежко заболели младежи.

Той е патрон на събитието последните 15 години. По-рано този месец беше разкрито, че 38-годишният херцог на Съсекс и брачната половинка му Меган Маркъл не са били поканени на събитието, което ще се организира в чест на починалия монарх на 8 септември. Очаква се крал Чарлз III и кралица Камила да отбележат годишнина от кончината на кралица Елизабет Втора в Балморал, заобиколени от другите членове на фамилията.

Ако принц Хари участва, това ще даде нови причини за изказванията, че той може да се завърне в кралството, само че без брачната половинка и децата си. Ден по-късно херцогът ще отлети за Дюселдорф за игрите " Инвиктус ", една от дребното начинания, които той продължи да поддържа след отдръпването си от кралските отговорности, написа bTV.  42-годишната Меган Маркъл ще лети напряко за Германия от Калифорния, с цел да изнесе тирада за,,смелостта " пред военните ветерани, които се състезават на игрите
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР