Принц Хари се прибра във Великобритания за погребението на дядо

...
Принц Хари се прибра във Великобритания за погребението на дядо
Коментари Харесай

Той е тук! Принц Хари се върна във Великобритания

Принц Хари се прибра във Англия за погребението на дядо си принц Филип, оповестиха международните медии. Самолетът се е приземил на лондонското летище в неделния следобяд.

Този път той не е съпроводен от брачната половинка му - Меган Маркъл, която сега е бременна с второто им дете. Това е първото му посещаване от повече от година. И първия път, в който се вижда с кралското семейство след .

Според условията херцогът на Съсекс би трябвало да остане под карантина за няколко дни и да си направи тест. В момента е отседнал в Нотингам Котидж в Двореца Кенсингтън, където живяха с Меган, преди да разгласят, че и . Мястото е наоколо до жилището на брат му - принц Уилям, Кейт Мидълтън и трите им деца. Самоизолацията би трябвало да продължи до 10 дни, само че може да бъде съкратена и на 5, в случай че показа негативен тест за ковид.

Погребението на принц Филип ще се състои на 17 април в църквата Сейнт Джордж в Уиндзор.
 Разкрития за кралското семейство от биографията на Меган и Хари „ Да намериш свободата “  Разкрития за кралското семейство от биографията на Меган и Хари „ Да намериш свободата “  Разкрития за кралското семейство от биографията на Меган и Хари „ Да намериш свободата “  Разкрития за кралското семейство от биографията на Меган и Хари „ Да намериш свободата “
Хари и Меган уважиха паметта на принц Филип, който ни напусна , на уеб страницата на организацията си Арчиуел (Archewell)

На мрачен декор с бели букви на основната страница бе написано едно-единствено обръщение:

"В памет на Негово Кралско Височество херцога на Единбург, 1921-2021 година Благодарим за преданата работа. Ще липсвате доста на всички. "
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР