Принц Хари се появи изненадващо на годишното NFL Honors събитие

...
Принц Хари се появи изненадващо на годишното NFL Honors събитие
Коментари Харесай

Принц Хари се появи изненадващо на NFL Honors след кратко пътуване, за да види болния от рак крал Чарлз

Принц Хари се появи изненадващо на годишното NFL Honors събитие в четвъртък след малко пътешестване до Лондон, с цел да посети болния си от рак татко, крал Чарлз III.

Херцогът на Съсекс връчи на Камерън Хейуърд премията „ Мъж на годината на Уолтър Пейтън “ за 2023 година — най-високото отличие за вечерта — по време на церемонията в Лас Вегас.

„ Всичко, което вършиме на терена и отвън него, е в действителност удивително. Вие сте модел за подражателство за милиони по метода, по който се държите и по метода, по който отвръщате “, сподели 39-годишната кралска персона на сцената.

След това Хари назова Хейуърд „ състезател, който надвишава и надвишава “ и означи, че неговият „ извънреден ангажимент да оказва помощ на другите е отражение на личната му история. “

Отбранителят на Pittsburgh Steelers, 34, беше особено отличен за работата си с The Heyward House, която той основа през 2015 година, с цел да оказва помощ на деца от разнообразни среди, нуждаещи се от спомагателна поддръжка – без значение дали това са нов...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР