Принц Хари разбира, че Меган Маркъл е неговата сродна душа

...
Принц Хари разбира, че Меган Маркъл е неговата сродна душа
Коментари Харесай

Принц Хари към Меган Маркъл: Ти си моята сродна душа

Принц Хари схваща, че Меган Маркъл е неговата " сродна душа " по време на едно от пътуванията им до Африка. 37-годишният херцог на Съсекс напомни сладкия спомен в понеделник, до момента в който изнасяше тирада в чест на Международния ден на Нелсън Мандела в централата на Организация на обединените нации в Ню Йорк.

" Откакто за първи път посетих Африка на 13-годишна възраст, постоянно съм намирал вяра на континента ", показа той, наричайки го своя " избавителен пояс ".

" Това е мястото, където се усещах непосредствен с майка си и потърсих разтуха след гибелта ѝ ", продължава той и прибавя: " и където разбрах, че съм намерил сродна душа в лицето на брачната половинка си ".

Хари и Меган посетиха континента два пъти по време на годежа си и един път откакто се ожениха. За първи път двойката пътува до там малко откакто започнаха да се срещат през юли 2016 година и се върна през август идната година, с цел да отпразнува 36-ия рожден ден на херцогинята на Съсекс.

Дни откакто през април 2019 година показаха взаимния си профил в Инстаграм, Хари и Меган споделиха фотография от второто си пътешестване до Ботсвана, на която се вижда по какъв начин слагат нашийник на слон, с цел да оказват помощ на природозащитниците и да го предпазят от бракониери.

Двамата се ожениха през май 2018 година в лондонския параклис " Сейнт Джордж " в замъка Уиндзор, а на сватбата участваха както кралски особи, по този начин и звезди.

Източник: Дир.бг
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР