Принц Хари отново беше в светлината на прожекторите в петък

...
Принц Хари отново беше в светлината на прожекторите в петък
Коментари Харесай

Принц Хари излиза сам, за да приеме наградата за авиация с Джон Траволта, след като оттегли делото за клевета, за да се „фокусира“ върху семейството

Принц Хари още веднъж беше в светлината на прожекторите в петък вечерта за премиите „ Живи митове на авиацията “, откакто отхвърли делото си за клюка против издател от Обединеното кралство, с цел да се „ концентрира върху фамилията си “.

39-годишният херцог на Съсекс беше отличен на събитието в Бевърли Хилс, Калифорния, за уменията му като водач на хеликоптер по време на десетилетието му в английската войска. Той също по този начин е притежател на летящите крила, които завоюва след довеждане докрай на осеммесечен пилотски курс в Центъра на армейската авиация.

Джон Траволта – с който Хари един път показа „ другарска среща “ дружно със брачната половинка си Меган Маркъл на празненството по представянето на книгата му – му връчи премията за авиация.

Авторът на „ Spare “ се пошегува, когато излезе на сцената, че 69-годишната звезда от „ Треска в събота вечер “ продължава да си спомня за времето, когато танцува с починалата си майка, принцеса Даяна, в Белия дом.

„ Вижте ни в този момент, ужасно е “, сподели той. „...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР