Принц Хари описа разговор с брат му - принц Уилям,

...
Принц Хари описа разговор с брат му - принц Уилям,
Коментари Харесай

Решението Принц Хари да напусне кралското семейство било негово

Принц Хари разказа диалог с брат му - принц Уилям, в поредицата на " Нетфликс ". Той изяснява, че решението да напусне Бъкингамския замък е негово, а не на брачната половинка му Меган, оповестява Би Би Си. 
Прочетете още
През януари 2020 година херцогът и херцогинята оповестиха, че се отдръпват от ролята си на старши членове на кралското семейство и ще балансират времето си сред Обединеното кралство и Северна Америка.

Принц Хари сподели, че татко му - Чарлз, е излъгал по време на фамилна среща, до момента в който баба му - кралица Елизабет II, просто е стояла и е гледала. Бъкингамският замък не е коментирал това изказване.

В последните елементи на документалните сериали Хари и Меган разказват за какво са взели решението си да се откажат от кралските си отговорности и да се реалокират в Съединени американски щати. Според тях двамата не са били подкрепени от кралското семейство. 

Принц Хари споделя в един от епизодите по какъв начин през 2020 година е отишъл в Сандрингам, кралското имение в Норфолк, с цел да разиска стъпките, които ще следва двойката в кралското семейство. 

Той споделя и по какъв начин е протекла срещата: „ Беше ужасяващо да накарам брат ми да крещи по мен, а татко ми да споделя неща, които просто не са правилни, а баба ми безшумно седи там и някак да приема всичко. “
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР