Принц Хари обвини британския кралски двор в мръсна игра заради

...
Принц Хари обвини британския кралски двор в мръсна игра заради
Коментари Харесай

Принц Хари: Болка и страдание изпитват жените, които се омъжват в семейството ни

Принц Хари упрекна английския кралски двор в " мръсна игра " поради приключване на вътрешна информация, съобщи Ройтерс.

Той приказва в нов филмов откъс от дълго чаканата документална поредност на стрийминг платформата Нетфликс за него и брачната половинка му Меган Маркъл.

Първите три епизода от продукцията ще бъдат пуснати в четвъртък, оповестиха от медията на фона на спекулации какво ще кажат херцогът и херцогинята на Съсекс за другите кралски особи.

След като Хари и Меган се отдръпнаха от кралските отговорности пред две години и се реалокираха да живеят в Калифорния, те провокираха рецензии към английската монархия и обвинявания в расизъм, напомня Ройтерс.

В изявленията принцът сподели, че в този момент съвсем не поддържа връзка със фамилията , най-много с татко си - крал Чарлз Трети, и с по-големия си брат - принц Уилям, който е престолонаследник.

" Никой не знае цялата истина ", споделя Хари в публикувания филмов откъс. " Ние знаем цялата истина ".

В късото видео той приказва за хора, работещи за кралския двор, които дават информация на публицистите - проблем, който принцът неведнъж е споделял .

" В фамилията има подчиненост. Знаете, че има теч на информация, само че има и втълпяване на истории ", споделя Хари. " Това е мръсна игра. "

Глас, който наподобява също е на Хари, приказва за " болката и страданието на дамите, които се омъжват в тази институция " , до момента в който вървят фрагменти с изображения на Даяна, починалата майка на Хари и на снаха му Кейт.

За финален път херцозите на Съсекс описаха за своите връзки с другите кралски особи в изявление с Опра Уинфри през март 2021 година След това английската кралска фамилия потъна в една от най-големите си рецесии напоследък.

Много от английските неделни вестници излязоха с изявления за сериала на Нетфликс, като цитираха неназовани източници, които упрекват двойката, че е оповестила война на Уиндзорите .

Първият филмов откъс от продукцията беше пуснат предходната седмица и съответства с пътуването в Съединени американски щати на престолонаследника Уилям и брачната половинка му Кейт. Визитата им, която е първата в страната от осем години насам, беше засенчена и от расистки скандал, включващ 83-годишната кръстница на Уилям.

Сега кралската фамилия се приготвя за още разкрития от Хари и Меган, когато стартира излъчването на сериала по-късно тази седмица, отбелязва Ройтерс.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР