Принц Хари обвини брат си Уилям в акт на насилие

...
Принц Хари обвини брат си Уилям в акт на насилие
Коментари Харесай

Принц Хари обвини брат си Уилям в акт на насилие през 2019 г.

Принц Хари упрекна брат си Уилям в акт на принуждение през 2019 година, оповестиха Агенция Франс Прес и ДПА, базирайки се на фрагмент от книгата на принц Хари, оповестен във в. " Гардиън ". По-малкият наследник на Чарлз Трети е в хладни връзки със фамилията си. Сега, съгласно фрагмент от автобиографичната му книга, той упреква Уилям, че го е блъснал, в резултат на което Хари паднал на земята.  " Паднах върху купата на кучето, която се счупи и частите се врязаха в гърба ми ", споделя Хари. Падането оставило драскотини и синини по гърба на Хари.
Принц Хари и брачната половинка му Меган преустановиха отговорностите си към кралското семейство през 2020 година и заживяха в Съединени американски щати. Двойката подлага на критика неведнъж английското кралско семейство, в свои изявленията, както и в биографичната документална поредност по " Нетфликс ". 

В книгата си " Spare " ( " Резервен " ), която би трябвало да излезе на 10 януари, Хари споделя, че е бил нападнат физически от по-големия си брат Уилям по време на скандал сред тях в Лондон през 2019 година
Принц Хари упреква брат си и за това, че е наричал брачната половинка му Меган " сложен темперамент " и " невъзпитана ".  Според книгата огромният брат се държал като престолонаследник и не можел да разбере, че по-малкият брат не се усеща добре в ролята си на " запаса ". Заглавието на книгата " Spare " ( " Резервен " ) идва от имитация, изречена от татко им пред починалата майка на принцовете - принцеса Даяна. При раждането на Хари Чарлз споделил, че работата му е свършена, тъй като към този момент имат и престолонаследник, и запаса.
След развълнуван спор Уилям хванал брат си за яката, раздрал я и след това проснал Хари на земята. " Паднах върху купата на кучето, която се счупи и частите се врязаха в гърба ми ", споделя още Хари в книгата си. Той останал на земята и помолил брат си да си тръгне. Уилям не се извинил незабавно. Падането оставило драскотини и синини по гърба на Хари.
В изявление, оповестено в понеделник, принц Хари съобщи, че би желал да възвърне връзките с татко си и брат си, с които изглеждаше доста непосредствен преди време. Връзките сред тях обаче наподобяват надалеч от стопляне. В документалната поредност, публикувана от " Нетфликс " през декември, Хари и Меган упрекват кралското семейство в неистини. Според Хари брат му Уилям му крещял по време на фамилно събиране през 2020 година в наличие на починалата кралица Елизабет Втора. Херцозите на Съсекс упрекват принца и принцесата на Уелс, че са в основата на отрицателния им медиен облик, тъй като желаят да са единствените " звезди " в кралското семейство. През март 2021 година Меган и Хари упрекнаха кралското семейство в расизъм и липса на сензитивност. 

Източник: Българска телеграфна агенция
Следвайте " Гласове " в
 
 
05 Яну 20237105 Яну 20233705 Яну 202322505 Яну 202312805 Яну 202345305 Яну 2023144КоментариНапиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати ЧетениКоментирани04 Яну 20231232624 Дек 2022315304 Яну 2023267428 Дек 2022683
Ние и нашите сътрудници използваме технологии като за персонализиране на наличието и рекламите, които виждате, както и с цел да проучваме трафика на уеб страницата. Изберете “Приемам ”, с цел да приемете потреблението на тези технологии. За повече информация, апелирам запознайте се с обновените и на Гласове.ком ЕООД
Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР