Принц Хари няма да спре посещенията си в Обединеното кралство

...
Принц Хари няма да спре посещенията си в Обединеното кралство
Коментари Харесай

Непокорният принц Хари ЩЕ се върне в Обединеното кралство въпреки опасенията си, казва кралският експерт по сигурността

Принц Хари няма да спре визитите си в Обединеното кралство макар опасенията за сигурността, откакто загуби борбата си против Върховния съд против Министерството на вътрешните работи, твърди специалист по сигурността.

Херцогът на Съсекс предприе правосъдни дейности по отношение на решението от февруари 2020 година на Изпълнителния комитет за отбрана на роялти и публични персони (RAVEC), откакто му беше казано, че повече няма да получава „ същата степен " на обществено финансирана отбрана, когато сте в страната. След като загуби предизвикването във Върховния съд по отношение на ограниченията за персонална сигурност, някогашният началник на кралската отбрана Дай Дейвис споделя, че Хари въпреки всичко ще се върне в родната си страна.

„ Той няма да бъде отсрочен, неговият шеф на отбраната наподобява да бъде някогашен сержант в отбраната на кралските особи и явно е добре подготвен. Другото нещо е, че даже в случай че той [Хари] няма въоръжена отбрана, той ще получи структурата за връзка, която ще върви с нея ", споделя Дейв...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР