Принц Хари изглежда е променил мнението си, когато става дума

...
Принц Хари изглежда е променил мнението си, когато става дума
Коментари Харесай

Принц Хари „най-накрая“ разбира, че е „трудно да се поправят щетите“, които е причинил на кралското семейство

Принц Хари наподобява е трансформирал мнението си, когато става дума за връзките му с кралското семейство – само че е наясно, че има дълъг път да си тръгне, преди да бъде посрещнат назад в лоното.

Твърди се, че новината за диагнозата рак на татко му е била „ позвъняване за пробуждане “ за херцога на Съсекс, който неотложно скочи на самолета назад към Англия да посети краля. Твърди се, че Хари и Чарлз са имали няколко „ топъл диалог “ по телефона, преди Хари да отлети от вкъщи си в Калифорния за Обединеното кралство предходната седмица.

И до момента в който прекараха единствено 30 минути дружно, източници по-късно обявиха, че Хари, който напусна поста старши член на кралското семейство с Меган Маркъл през 2020 година, е подготвен да се върне към краткотрайна кралска роля, с цел да поддържа болния си татко.

Въпреки това, вътрешни хора, близки до кралското семейство, отхвърлиха тази концепция - изключително с принц Уилям срещу завръщането на Хари. Вътрешен човек удостовери пред Mirror, че бъдещият крал в този момент има вяра, ч...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР