Принц Хари и съпругата му продължават да предизвикват нервно напрежение

...
Принц Хари и съпругата му продължават да предизвикват нервно напрежение
Коментари Харесай

"Меган провали сватбата на Йожени заради една тиара!" (Нови разкрития за разрива на Меган и Хари)

Принц Хари и брачната половинка му не престават да провокират нервно напрежение измежду кралското семейство. Наскоро излязоха нови разкрития към връзките им с семейството Уиндзор, както и за какво част от роднините им към този момент даже не крият неприязънта си към тях.

" Те унищожиха сватбата на принцеса Йожени. Това беше подобен обществен гаф от страна на Меган, който и до през днешния ден не могат да им простят. Херцогинята на Съсекс чудесно знаеше, че новината за бебето й ще провокира възторг и се постара да го разгласи в най-неподходящия миг — на сватбата на новата си братовчедка — принцеса Йожени. А повода беше нелепа — тя си отмъщаваше за отхвърли на кралицата да й разреши да носи тиарата " Кошник ", която тя даде на внучката си ", описват доближени до кралското семейство.

Мнозина помнят, че Меган искаше съветската тиара за своята женитба, само че кралица Елизабет съобщи, че тя не е подобаваща и подреди принцесата да носи диамантена лента, която беше подарена на кралица Мери преди години. Но на внучката си тя не отхвърли правото да носи смарагдовата корона и Йожени се венча с нея.

Съпругата на Хари обаче одобри този жест като персонална засегнатост в кулминационната точка на тържествата, сред наздравиците за новобрачната двойка разгласи, че чака дете. Новината естествено провокира вълна от нервност и накара всички да се извърнат към нея. Сара Фъргюсън и принц Андрю с месеци не можеха да преглътнат тази засегнатост. А самата Йожени много време не си говореше с братовчед си. Към момента тя и Хари са изгладили връзките си, само че Меган сигурно не може да се похвали, че е обичаната снаха на семейството. И евентуално в никакъв случай няма да бъде призната добре след абсурда.

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР