Принц Хари и съпругата му Меган вече нямат дом във

...
Принц Хари и съпругата му Меган вече нямат дом във
Коментари Харесай

Крал Чарлз наказа Хари и Меган, като им отне имението във Великобритания

Принц Хари и брачната половинка му Меган към този момент нямат дом във Англия, откакто Чарлз Трети им е лишил резиденцията Фрогмор котидж,предадоха Агенция Франс Прес и Ройтерс, като цитираха английските медии. 

През 2020 година Хари се реалокира дружно със семейство в Съединени американски щати. Чарлз Трети е взел решението, откакто Хари разгласява мемоарната си книга, провокирала сериозна дискусия. 

Според вестниците " Сън " и " Дейли телеграф " Бъкингамският замък е изпратил уведомление за изнасяне на двойката, която напусна Англия с гръм и тропот през 2020 година и от този момент ускори офанзивите си против монархията.

Фрогмор котидж - резиденция с пет спални, намираща се покрай замъка Уиндзор, беше предоставена на херцога и херцогинята на Съсекс от Елизабет Втора през 2018 година като брачен подарък.

Ремонтът, осъществен от двойката, беше за повече от два милиона евро за сметка на данъкоплатците. Принц Хари трябваше да възвърне сумата, откакто се пресели в родината на брачната половинка си.

Според в. " Сън " крал Чарлз Трети не е предложил нова резиденция на херцозите на Съсекс, като по този метод ги е лишил от кралско имение, което да употребяват по време на редките им пътувания до Англия. Това решение наподобява като наказване, откакто при започване на януари излезе книгата на Хари " Резервен ", в която разчиства сметки със фамилията си.

Решението на крал Чарлз Трети евентуално ще изостри споровете в монархията, до момента в който по-малкият му наследник оспорва в съда отнемането на специфичната полицейска протекция.

Два месеца преди коронацията на краля въпросът за наличието на Хари и Меган на церемонията към момента не е публично решен, макар че някои медии оповестяват, че са поканени.

Според в. " Сън " Чарлз Трети е помолил принц Андрю да живее във Фрогмор котидж, с цел да понижи разноските за живот на по-малкия си брат, който сега населява първокласен парцел в Уиндзор.

Андрю изпадна в недружелюбност, откакто беше упрекнат в полово принуждение и поради другарството си с починалия американски финансист Джефри Епстийн. От Бъкингамския замък не пожелаха да разясняват тази информация.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР