Принц Хари и съпругата му Меган вече няма да бъдат

...
Принц Хари и съпругата му Меган вече няма да бъдат
Коментари Харесай

Принц Хари и Меган останаха без кралските си титли

Принц Хари и брачната половинка му Меган към този момент няма да бъдат настоящи членове на английското кралско семейство и няма да употребяват купите " кралски височества " и ще спрат да получават държавни средства, разгласи в събота вечер Бъкингамският замък, представен от Ройтерс.

Това значи, че от пролетта на тази година, когато влизат в деяние оповестените нощес нововъведения, те повече няма да бъдат наричани " Техни кралски височества “. Същевременно те ще продължат да се назовават Херцог и Херцогиня на Съсекс, а Хари ще резервира купата принц, която е получил по рождение.

Хари и Меган обаче повече няма да получават публични средства и ще възстановят сумата от 2,4 млн. бр. лири (3,1 млн. долара), изхарчена за ремонта на резиденцията им в Уиндзор.

Освен това принц Хари и Меган повече няма да могат да се изявяват като публични представители на кралицата.

" След доста месеци на диалози и на полемиките, които станаха напоследък, аз се веселя, че ние дружно намерихме градивен и осигуряващ поддръжка метод към идната крачка на моя внук и неговото семейство. Хари, Меган и Арчи постоянно ще бъдат мощно обичани членове на фамилията ", декларира кралица Елизабет Втора в изказване. " Цялото ми семейство се надява, че днешното съглашение ще им разреши да стартират да градят благополучен и спокоен нов живот “, прибавя тя.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР