Принц Хари и съпругата му Меган вече няма да бъдат

...
Принц Хари и съпругата му Меган вече няма да бъдат
Коментари Харесай

Кралицата реши съдбата на принц Хари и Меган

 Принц Хари и брачната половинка му Меган към този момент няма да бъдат настоящи членове на английското кралско семейство и няма да употребяват купите " кралски височества ", разгласи изключително довечера Бъкингамският замък, представен от Ройтерс. " Хари, Меган и Арчи постоянно ще бъдат мощно обичани членове на фамилията ", декларира кралица Елизабет Втора в изказване. Хари и Меган обаче повече няма да получават публични средства и ще възстановят сумата от 2,4 млн. бр. лири (3,1 млн. долара), изхарчена за ремонта на резиденцията им. Frogmore Cottage, обаче, ще остане техен фамилен дом във Англия. Принц Чарлз ще продължи да финансира частно поддържането на резиденцията.

" Признавам провокациите, които трябваше да понесат като резултат от засиленото внимание през последните две години, и поддържам желанието им за по-независим живот ", декларира кралицата. Тя добавя, че е изключително горда от метода, по който Меган е станала част от фамилията. Мегани и Хари ще продължат да поддържат своите благотворителни организации и асоциации, само че " към този момент публично не съставляват кралицата ", се споделя в публикуваното довечера изказване от Бъкингамския замък.

В него не се разясняват детайлностите по отношение на ограниченията за сигурност на принц Хари и Меган Маркъл, само че се споделя, че " има добре открити, самостоятелни процеси за установяване на нуждата от обществено финансирана сигурност ". Очаква се тази нова договореност да бъде въведена напролет на тази година. Нейно величество им пожела " благополучен и спокоен нов живот ", откакто загатна за херцогинята настрана. Кралицата сподели: " Искам да им благодаря за цялата им всеотдайна работа в цялата страна, в Общността и отвън нея “, написа " Блиц ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР